Нова твИсторията на баба Костадинка стана достояние на цяла България.

...
Нова твИсторията на баба Костадинка стана достояние на цяла България.
Коментари Харесай

Нова тв показа 95-годишната баба Костадинка от Варна, която изгуби къщата си

Нова тв

Историята на баба Костадинка стана притежание на цяла България. Възрастната жена устояваше фамилията си с картините, които рисуваше. Тя имаше хиляди почитатели в обществените мрежи. Някои от тях купуваха картините, които продаваше на улицата. Костадинка, в последна сметка, остана без дом. На 95 години е и тази седмица трябваше да напусне вилата, в която живее, тъй като фамилията няма опция да заплаща ипотеката.

„ Тази година през февруари мина едно момиче и сподели, че тази къща се продава. Имало е няколко търга, за които ние не знаехме и не сме били известени ”, обясни зетът на баба Костадинка Петко Кротев.

Така парцелът на фамилията се оказва с нов притежател, а съдът не почита жалбите на някогашните му към този момент жители. Новият стопанин сменя ключалките на вратите и в този момент фамилията на баба Костадинка не може да си изнесе покъщнината. В навечерието на Коледа и Нова година те излязоха на свободен наем в апартамент във Варна.

Баба Костадинка към този момент няма предпочитание да рисува и не е ясно по какъв начин оттук насетне фамилията ѝ ще свързва двата края./ Нова тв

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР