Нова твБез никой да подозира, последният ден на 2019 г.

...
Нова твБез никой да подозира, последният ден на 2019 г.
Коментари Харесай

Как се стигна до епидемията: Пътят на коронавируса по света

Нова тв

Без никой да подозира, последният ден на 2019 година пренаписа историята ни. На 31 декември се появява новината за нов изострен респириторен синдром. Няколко служащи от пазара в Ухан развиха мистериозна пневмония, която не се повлиява от лекуване. След време инфекцията напуща границите на Китай. Случаи на новата пневмония има в Южна Корея, Япония, Тайван и Тайланд. Коронавирусът към този момент стигна и до европейските страни. В Италия нещата излязоха отвън надзор. 



След здравната рецесия ни чака и икономическа. Цената на петрола към този момент се срина, а тази на акциите падна с 30 %. 

 

PETEL.BG приканва жителите към успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР