Нова тв Аз съм против затварянето. Не виждам причина да се

...
Нова тв
Аз съм против затварянето. Не виждам причина да се
Коментари Харесай

К-19 ще остане завинаги с нас

 Нова тв Аз съм срещу затварянето. Не виждам причина да се затварят обществата. Трябва да продължим да живеем. Не считам, че още веднъж би трябвало да се върви към цялостно затваряне, разяснява пред Нова телевизия кардиологът проф. Иво Петров.

" Тази зараза не спада към тези, които се водят като изключително рискови. Това, което следим, не е нещо рисково смъртоносно. В момента просто се срещаме с една нова зараза, която се популяризира бързо. В есенните и зимни месеци се чака това да продължи ", сподели още той.

" К-19 ще остане вечно с нас, само че може би, както се е случило след първата огромна грипна зараза, изводите ще дойдат по-късно. Очаквам огромните заключения от К-19 да дойдат след няколко години ", добави експертът.

Той уточни, че не го тормози толкоз растежът на новозаразените у нас от здравна позиция, колкото от здравна. 

" Натрупват се от ден на ден данни, че озонираните сътрудници имат противовирусно деяние, локално, в региона на носоглътката. Тези сътрудници, изключително в първите дни, имат резултат в понижаване на броя на вирусите. Дори у нас сме въвели такива ограничения и пием йонизирана вода. Йонизирането на въздушната среда и на водата работят добре ", уточни проф. Иво Петров.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР