Нова тв 23-годишната Михаела Иванова се размина на косъм от смъртта

...
Нова тв
23-годишната Михаела Иванова се размина на косъм от смъртта
Коментари Харесай

23-годишната Михаела на косъм от смъртта на АМ Тракия!

 Нова тв 23-годишната Михаела Иванова се размина на косъм от гибелта на автомагистрала " Тракия ". Освен сериозните контузии и изпотрошената кола, тя е получила и акт за несъобразена скорост. Инцидентът става на 343-ия километър на 26 ноември към среднощ.

" Прибирах се през нощта от София към Бургас и ми изскочи диво животно на пътя. Исках да го избегна, само че го блъснах. Като влезе под гумата ми, тя се спука и от там колата се заби в мантинелата и отиде в канавката, като се прекатурна 3 пъти ", описа Михаела. 

Тя е пътувала дружно с още двама нейни другари, които са с натъртвания и леки пострадвания. Младата шофьорка е получила комоцио и раздрани вратни мускулни нишки и сухожилия.

Михаела Иванова открои и значим проблем на автомагистралите в България - огромна част от мрежите към тях или са скъсани, или изобщо липсват. Тя изясни още, че е карала с към 100 км/ч.

Бащата на потърпевшата лидерка - Станислав Иванов, съобщи, че ще заведе дело против институциите, виновни за положението на автомагистралите.

" Недопустимо е по автомагистралите да има животни. Трябва да се санкционират хората, които са позволили това нещо ", безапелационен е той.

От АПИ пък се въздържаха от коментар, защото не са разкрили следи от животно на мястото на случая. Бащата обаче сподели козина от животно, която към момента може да се откри по изпочупената кола.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР