Нова тв за пореден път се похвали, че е най-гледаната

...
Нова тв за пореден път се похвали, че е най-гледаната
Коментари Харесай

Нова размаза Би Ти Ви въпреки Ергенът

Нова тв за следващ път се похвали, че е най-гледаната телевизия в България. Актуалните данни на пийпълметрията потвърждават, че канала е със доста предимство пред втората електронна медиа у нас - Би Ти Ви. Въпреки че Би Ти Ви заора дъното с пошлотията " Ергенът ", това, става известно, не е повлияло осезаемо на гледаемостта на канала.



В неделя (22-и май) с финала на „ Хелс Китчън “ завърши пролетният ефирен сезон на Нова. Според формалните данни, Нова e най-гледаната телевизия в праймтайм измежду феновете в дейна възраст (18-49 г.). Със междинен аудиторен дял от съвсем 28%, Нова тв затвърждава първото място в българския ефир, като този резултат е с повече от 10% по-висок по отношение на втората телевизия в класацията, четем в формалното прессъобщение на медиата.

Юбилейното издание на хитовото шоу за звездни преобразявания „ Като две капки вода “ (на фотографията в заглавието) е привличало приблизително над два пъти повече фенове, по отношение на втората телевизия в класацията. " Капките " са и най-гледаното предаване в България тази година с немислимите 44,5% дял от аудиторията. За съпоставяне - вдигналия доста звук " Ергенът ", се оказа с съвсем два пъти по-малко фенове - към 30% дял, даже в най-зрелищните си епизоди, в които участнички хвърляха бикините си в лицето на клетия Виктор или се назоваха с обидни думи една друга.

Със мощен зрителски интерес се отличават и най-романтичното предаване „ Един за различен “, риалити форматът „ Hell’s Kitchen България “, премиерният сериал „ Лъжите в нас “ и четвъртият сезон на престъпната драма „ Братя “.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР