Нова тв Всеки има право да говори, каквото си иска. Хотелът

...
Нова тв
Всеки има право да говори, каквото си иска. Хотелът
Коментари Харесай

Представител на хотела на ужасите на морето шокира с думи и външен вид!

 Нова тв " Всеки има право да приказва, каквото си желае. Хотелът е фул, има единствено две свободни стаи. Камериерките са съвършени, всичко е чисто, можете да снимате! ". Това са думи за Нова на Петко Николов, представител на , за който преди дни Varna24.bg пръв заяви - " Свети Стефан " в Приморско.

" Миризмата на урина е неповторима. Отвратителна работа! В рекламата имаше басейн. Той обаче не е употребен от години. Ресторантът пък е от времето на социализма “, споделя дамата, разгласила фотоси от мястото в обществената мрежа Facebook. 

Стаите не били почистени, а баните – в окаяно положение. 

" Имахме уверението, че има паркинг, а подобен няма. Много хора са излъгани “, прибавя тя. 

Зорница се отхвърля от почивката в хотела и търси разновидности в прилежащи места за настаняване. По знамение намира стая в прилежащия хотел, където се оказва, че са намерили избавление и други туристи, недоволни от изискванията тук. 

" За първи път от 20 години насам вземам решение да дойда на Българското Черноморие и май няма да стъпя още веднъж. Хотелиерите, до момента в който не схванат, че не може " ден година да храни “, няма да се случат нещата “, споделя младата жена. 

Репортерска инспекция откри, че водата в басейна е застояла, а шезлонгите – прибрани. Използването им се оказва невероятно. 

Сигналите, които били подадени до момента против хотела, били за непочистени стаи и за неприятна хигиена. 

Имаме получен сигнал в Министерството на туризма за този хотел, за което сме сезирали всички институции, удостовери Елеонора Младенова.

" Там има много неприятни хигиенични условия. Всяко разминаване сред дадено и действително предоставено, когато е в ущърб на потребителя, е нелоялна комерсиална процедура “, разяснява пък Димитър Маргаритов от Комисията за отбрана на потребителите.

Подадена е поръчка за категоризация, само че към момента няма звезди, изясняват от Министерството на туризма. 

На фасадата на постройката обаче с огромни букви е изписано " хотел “, както и в офертите за настаняване.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР