Нова тв Все още вярвам, че служебните министри ще управляват до

...
Нова тв
Все още вярвам, че служебните министри ще управляват до
Коментари Харесай

Човекът с постната пица също се изказа

 Нова тв " Все още имам вяра, че служебните министри ще ръководят до 2022 година, вървим към едно безвремие, където се обрисува втори длъжностен кабинет ", това сподели в " Здравей, България ", някогашен вицепремиер и министър на финансите.

Той предизвести, че към този момент няколко значими решения се забавят, Планът за възобновяване и развиване най-вече, които ще бъдат взимани и осъществени от второ служебно държавно управление.

Тези трети избори и следващо ръководство на служебни министри за някогашния вицепремиер са рискова обстановка - едната причина е положението на демокрацията, започваме да се тормозим, че тя не работи добре.

Дянков е уверен, че България не може да си разреши да забавя Плана за възобновяване, а ние сме единствената страна, без Нидерландия, която към момента не го е присъединила в решенията, което значи, че освен тази година няма да получим средства по него, само че евентуално и идната.

Той има вяра, че би било добре да има постоянно държавно управление, само че не вижда по какъв начин ГЕРБ или другите партии биха подкрепили един, съгласно него, нескопосано и преждевременно показан кабинет, макар че в него има качествени хора, тъй че се върви към служебно ръководство.

За това е по-добрият вид, в сравнение с да има неизпитани лица на значими длъжности
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР