Нова тв Вълна от съпричастност след репортаж за засегнатите от

...
Нова тв Вълна от съпричастност след репортаж за засегнатите от
Коментари Харесай

Пенсионирана учителка се разплака след бруталното меле, добри хора я усмихнаха отново

 Нова тв Вълна от съпричастност след репортаж за засегнатите от зрелищната злополука в Пловдив, при която пийнал юноша с колата си опустоши 5 други автомобила.

Десетки фенове поискаха да оказват помощ на дамата с увреждане, чийто автомобил беше безусловно премазан. Автомобилът на Златка Терзиева е най-пострадалият. 65-годишната пенсионирана учителка по математика към момента е в потрес. Щетите наподобяват непоправими.

За нея автомобилът е от първа нужда. Жената, която е неработоспособен, допреди два дни е разчитала само на остарялата си кола, с цел да се предвижва на открито. Ден преди съдбовния случай платила налога на автомобила, предходна механически обзор и заплатила паркомястото до блока си.

След като описали вредите, от застрахователната компания й обяснили, че на този стадий не могат да й изплатят и стотинка обезщетение. Трябвало да мине дългата процедура - първо делото против отговорния водач, след това решението на съда, по-късно да се заведе цивилен иск против лидера и на по-късен стадий да се дефинира паричната награда.

След като разбра, че ориста й е трогнала десетки хора, които незабавно взеха решение да й оказват помощ, като закупят и й подарят автомобил, дамата се разплака пред камерата на Нова тв.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР