Нова твТова е нелепа случайност, от която нито един шофьор

...
Нова твТова е нелепа случайност, от която нито един шофьор
Коментари Харесай

Майката на обвинената за катастрофата с автобуса: Обади се и каза, че има...

Нова тв

" Това е нелепа случайност, от която нито един водач не е застрахован ", споделят те

" Нелепа случайност, от която нито един водач не е застрахован ". Така родителите на 29- годишната Цвета Таскова дефинират тежкият случай на автомагистрала " Тракия ", при който починаха шестима души, а други 26 пострадаха.

Петък, 13-и април. Часът е малко преди 12.00 на обяд. Мария Таскова дава отговор на позвъняването на щерка си, а новината е доста страшна.

" Мамо, стана злополука. Има жертви. Горките хора! Горките хора, има жертви! Аз се изненадах - на това хубаво време няма никакви предпоставки. В този миг чух, че някой сподели: " Обадете се на 112. Цвета сподели, че вече се е обадила два пъти на 112. И приключихме диалога ", спомня си Мария.

" Очевидно има голяма разлика в масата на тези транспортни средства. Едното е дребно незначително - 1 звук, а другото е 18 тона. И аз не можех да си показва по какъв начин Цвета ще удари този рейс и ще го блъсне в канавката. Жалко за жертвите ", споделя бащата Рангел Тасков, който е водач и образова летци. 

" На другия ден в Окръжна прокуратура за мярките успяхме да се забележим за 10 минути. И тя единствено повтаряше: " Татко, не съм палач! Не съм палач! ", описа той. 

Родителите на Цвета настояват, че тя е отличен водач. Те обмисляли да се срещнат с околните на жертвите и с потърпевшите, само че се опасяват от реакциите им.

Какво още споделиха те - гледайте във видеото на Нова тв.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР