Нова тв спира неделното шоу С Рачков всичко е възможно“

...
Нова тв спира неделното шоу С Рачков всичко е възможно“
Коментари Харесай

Димитър Рачков закрива сезона на 3 декември

Нова тв стопира неделното шоу „ С Рачков всичко е допустимо “ единствено два дни след свалянето на Николаос Цитиридис от ефира на конкурентната Нова тв. Последният ефир на Рачков е плануван за тази неделя – 3 декември.

 

Разликата сред двамата е, че Цитиридис подвигна огромна пушилка към свалянето си от ефир, до момента в който Рачков въобще не се оплаква. От 10 декември на мястото на „ С Рачков всичко е допустимо “ ще се излъчва филм. От шоуто оповестиха, че закриват сезона на 3 декември, само че по този начин и не излиза наяве дали ще има нов сезон.

На процедура „ С Рачков всичко е допустимо “ е единственото вечерно предаване на Нова тв, което по този начин и не съумя да бие по рейтинг конкуренцията си от bTV. И въпреки още при започване на сезона Нова тв да побърза да се похвали със забележителни резултати на настоящите сериали, както и на предаванията „ Игри на волята “, „ Черешката на тортата “ и „ Сделка или не “, то единственото проваляне на гледаемостта на канала се оказа точно Рачков. Макар и любим на публиката, той не съумя да бие по рейтинг музикалното шоу на bTV „ Гласът на България “.

 

Макар в предаването му да гостуват редица звезди, той по този начин и не съумя да доближи нужния рейтинг, с цел да си подсигурява ефир до Нова година. Слабият интерес несъмнено сочи, че макар всички старания на екипа, предаването се приема мъчно от феновете.

 

Въпреки това Рачков надалеч няма аргументи да се тревожи за телевизионната си кариера поради, че още от февруари ще се завърне на екран като водещ на упования нов сезон на „ Като две капки вода “. Запознати издават, че последното му предаване на 3 декември е замислено като затопляне за идния сезон на „ Капките “, поради обстоятелството, че в него ще гостуват звезди от предходни издания на имитаторското шоу.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР