Нова тв спира летните си риалитита само месец след като

...
Нова тв спира летните си риалитита само месец след като
Коментари Харесай

Шеф под прикритие и Дом за всеки аут от Нова заради нисък рейтинг! Полицаите от края на града разочарова

 Нова тв стопира летните си риалитита единствено месец откакто ги пусна. От юли във вечерния ефир на медията остава едно-единствено шоу – " Черешката на тортата ". Всичко друго пада от програмата и ще бъде заместено със сериал. 

Нисък рейтинг е повода за преждевременния завършек на " Дом за всеки " и " Шеф под прикритие ", които стартираха преди месец, настояват осведомени. Макар да се хвали с триумфи измежду феновете сред 18 и 49-годишна възраст, които били нейният таргет, Нова тв изпаднала в внезапна рейтингова рецесия след края на хитовите си стратегии " Като две капки вода " и " Хелс Китчън ", които пълнеха преймтайма в делничните дни до края на май. Единственото ѝ шоу, което се радвало на интерес от страна на феновете през лятото, било " Черешката на тортата ". Именно по тази причина то остава в програмната скица и през юли, а всичко останало стопира, въпреки че се твърди, че първичните проекти били да върви най-малко още месец. 

От малкия екран към този момент оповестиха, че от 1 юли в 21 часа ще върви американският сериал " Хавай 5-0 ".Твърди се, че цената му била задоволително ниска на фона на галактическите суми, които се дават за риалитита, с цел да оправдае излъчването си в обичайно най-слабия откъм зрителски интерес сезон – лятото. Разместванията в програмата се оказали пагубни за второто шоу на началник Иван Манчев след " Черешката " – " Кошмари в кухнята ". Месеци наред то вървеше в петък вечер. От юни обаче мина в четвъртък и това довело до отлив на почитатели, които по този начин и не привикнали с новия ден на лъчение. Ето за какво то също отпада от програмата дружно с " Шеф под прикритие " и " Дом за всеки ". Според слуховете, за тези риалитита към този момент са готови епизоди, които може и в никакъв случай да не видят ефир. 

Огромно отчаяние се оказали резултатите от комедията " Полицаите от края на града ". Поредицата с всички хитови лица от " Господари на ефира " бе пусната предходната пролет, а в този момент в Нова взеха решение да я повторят. Явно обаче или на феновете им е писнало и не им се гледа един и същи сериал два пъти. Между другото, това е второ подред предварително прекъсване на " Полицаите ". Продукцията потегли с втори сезон предходната есен, само че защото изгуби трагично битката за феновете с Би Ти Ви, изчезна безславно от ефир без никакво предизвестие. Седмици наред съвсем никой не видя отсъствието ѝ от програмната скица, написа Уикенд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР