Нова тв реши да се възползва от огромната зрителска любов

...
Нова тв реши да се възползва от огромната зрителска любов
Коментари Харесай

Краси Радков и жена му прибраха 100 бона за участието си в „Един за друг“ преди старта му

Нова тв реши да се възползва от голямата зрителска обич към него и го вкара в шоуто на Емо Чолаков „ Един за различен “.

Миналата година предаването претърпя сериозен спад поради сеирджийското шоу на bTV „ Ергенът “.

 

Макар в този момент Ергенът да се чака със същия интерес от феновете, Нова тв счита да нанесе тежък удар на конкуренцията, вадейки едно от най-силните си оръжия – Краси Радков. За момента обаче към момента не е обявено каква роля ще извършват комикът и брачната половинка му. Според феновете, в случай че двойката вземат участие като състезатели, то още занапред е ясно, че ще излязат като спечелили.

 

Запознати обаче настояват, че за присъединяване си в шоуто, фамилията е получило стабилен хонорар – общо 100 000 лева Тази година и „ Един за различен “ ще е с дълготрайност 3 часа.

Краси Радков е претрупан със задачата да унищожи старта на най-скъпото риалити на bTV - „ Сървайвър “. За да отвлекат вниманието на феновете, Нова тв пускат „ Един за различен “ ден по-рано от „ Сървайвър “, който тази година се чака да е много абсурден. „ Един за различен “ ще се излъчи и в събота, а в неделя Нова тв пуска най-големия си коз „ Като две капки вода “, където водещи са други два магнита за фенове – Димитър Рачков и Герасим Георгиев - Геро.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР