Нова ТВ планира да спре неделното шоу С Рачков всичко

...
Нова ТВ планира да спре неделното шоу С Рачков всичко
Коментари Харесай

Спират шоуто на Рачков

Нова ТВ възнамерява да спре неделното шоу " С Рачков всичко е допустимо “. Последният му ефир за тази година ще бъде на 3 декември. От телевизионната стратегия за идната седмица се вижда, че на 10 декември ще се излъчва филм на мястото на занимателното предаване.

От шоуто оповестиха, че закриват сезона, само че не е ясно дали ще има нов.

" С Рачков всичко е допустимо “ е единственото предаване от вечерната стратегия на Нова телевизия тази есен, което не съумя да бие по рейтинг конкурентната Би Ти Ви. В началото на годината Нова се похвали със забележителни резултати на всички свои настоящи сериали и на предаванията си " Игри на волята “, Черешката на тортата “, " Сделка или не “, написа вестник " Уикенд ".

Единственото проваляне в гледаемостта на канала се оказа шоуто на Рачков, което не съумя да се наложи над " Гласът на България “. Това бе огромна изненада, защото в комедийното шоу постоянно се включват доста национални любимци – Герасим Георгиев – Геро, Юлиан Вергов, Боби Турбото, Милица Гладнишка, фолк певици, спортисти и така нататък

Затова не е ясно дали следващата година ще има трети сезон. Самият Димитър Рачков още през февруари ще се завърне на екран с новия сезон на " Като две капки вода “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР