Нова тв обяви водещите на Биг Брадър и изненада зрителите. Башар

...
Нова тв обяви водещите на Биг Брадър и изненада зрителите. Башар
Коментари Харесай

Голяма изненада с водещите на Биг Брадър по Нова тв

Нова тв разгласи водещите на Биг Брадър и изненада феновете. 

Башар Рахал и Александра Богданска са водещи на най-дългоочакваното риалити в телевизионния ефир, а феновете избират един от съквартирантите

Тази есен следва най-дългоочакваното завръщане в телевизионния ефир. Култовото предаване, сложило основите на риалити форматите в България - Big Brother, стартира на 8-и октомври по NOVA. Емблематичното шоу дава обещание трогателен нов сезон с 16 съквартиранти, които ще прекрачат прага на най-обсъжданата къща, а един от тях ще бъде определен от феновете.

Точно 20 години след старта си у нас, шоуто ще даде опция на българската аудитория да дефинира един от участниците. За първи път, посредством онлайн гласоподаване в платформата NOVA PLAY, феновете ще могат да изберат коя от дванадесет ярки персони да бъде пълновръстен съквартирант в неповторимия обществен опит. Това е част от концепцията на новия сезон, в който феновете ще имат повече мощ от всеки път.

Освен телевизионната публика, старта чакат с неспокойствие и двамата нови водещи на Big Brother - Башар Рахал и Александра Богданска. Внасяйки свежа сила в шоуто, тяхното динамично наличие ще преведе както състезателите, по този начин и феновете през вълнуващото странствуване.

Легендата Big Brother се завръща по-смел и по-интерактивен от всеки път. Новият сезон е друг, завладяващ и огромен. Той ще предложи на феновете всичко, което чакат, само че с нови детайли, нова къща и съвременен прочит, както в никакъв случай до момента.

Не пропускайте премиерата на най-чаканото риалити в телевизионния ефир на 8-и октомври по NOVA и разберете първи кои са новите жители на Къщата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР