Нова тв Мъже се превръщат в жени, бели хора стават

...
Нова тв Мъже се превръщат в жени, бели хора стават
Коментари Харесай

Невероятни трансформации тресат Капките! Вече нищо не е същото

Нова тв Мъже се трансформират в дами, бели хора стават черни, перуки се веят! Елате на обиколка зад кулисите на хитовото шоу " Като две капки вода "! Не може да си визиите каква трескава работа кипи във фабриката за преобразявания. Няколко екипа майстори на четката и силикона се бъхтят като луди косите и костюмите на родните ВИП-ове, които имат тежката задача да се вършат на други ВИП-ове.

Ако трансформацията е от комплицираните (тоест в случай че участникът би трябвало да " сменя " пол или няма близка аналогия с поставения образ), се постанова да се употребяват лицеви отливки, написа " България през днешния ден ". Втора кожа се залепя непосредствено върху лицето, като се оставят отвори единствено за уста, ноздри и очи.

Следва ловко удължаване и прикриване на краищата на маската - даже и от близко не би трябвало да проличава смяната, с цел да може пред камерите всичко да изглежда  Освен че би трябвало хубаво да прилепне, втората кожа има потребност от мощен грим, а според от театралния облик може да се наложи и залепяне на мустаци, мигли или бенки.

После идва ред на перуки - екипът на Халваджиян разполага със стотици изкуствени коси - къси, дълги, черни, зелени, руси! Цяло изкуство са и костюмите, които, като се изключи че са комплицирани, са и скъпи!

Сред топгримьорите в " Капките " е половинката на Ваня Джаферович - сексбомбата Евгения, тя се грижи за макиажа. Кремена Халваджиян надзирава целия развой и следи всичко да се извършва.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР