Нова тв Г-н Станислав Трифонов трябва да си даде сметка с

...
Нова тв
Г-н Станислав Трифонов трябва да си даде сметка с
Коментари Харесай

Депутат: Г-н Станислав Трифонов да си даде сметка с какво се е захванал и с какви хора се е обградил

 Нова тв " Г-н Станислав Трифонов би трябвало да си даде сметка с какво се е захванал и с какви хора се е обкръжил, в случай че не го е направил досега. Трябва да реагира бързо, с цел да не обиди всички тези, които гласоподаваха за него и му имат доверие. Аз също имам познати, които имат вяра и го поддържаха. Не бих желала те да бъдат излъгани. В момента тези, които викаха срещу ГЕРБ под прозорците на Министерски съвет, са повече в Народното събрание. Нека да им дадем опция да ръководят, да покажат какво могат ". Това съобщи в студиото на " Неделята на NOVA " депутатът от ГЕРБ Росица Кирова.

" Смятам, че не съм човек на никой. Онези, които ме познават, знаят. Не ме тормози присъединяване ми в един парламент като съпротива. Притеснява ме, когато хвърляме гръмки обещания и най-после се окажем неподготвени. В момента сме в обстановка на здравна и икономическа рецесия, когато прибавим и политическа такава става зле ", сподели Кирова.

Депутатът от ГЕРБ разяснява и решението на да не внесе в държавното управление за утвърждение последния вид на Националния план  възстановяване и резистентност от пандемията, който ще разреши в страната ни да влязат 12 милиарда лева европейски пари. 

" Планът е направен, координиран е с всички интернационалните институции. Имаме единодушие той да бъде импортиран. Разбирам постъпката на господин Дончев да изчака с внасянето му и да даде опция на идващото държавно управление да направи своите корекции ", заяви Кирова. 

Според нея имаме огромен проблем като общество и това си е проличало и на изборите. " Свикнали сме да гласуваме " срещу ", а не " за ". Гласувахме прочувствено и в този момент би трябвало да живеем с този избор ", заключи депутатът от ГЕРБ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР