Нова транспортна схема с 14 тролейбусни и 28 автобусни линии

...
Нова транспортна схема с 14 тролейбусни и 28 автобусни линии
Коментари Харесай

42 нови линии предвижда транспортната схема на Русе

Нова транспортна скица с 14 тролейбусни и 28 автобусни линии създадоха в Русе. За разлика от актуалната, която работи към този момент 35 години, съгласно основателите й, тя е съобразена с условията на жители и бизнес, като обезпечава съгласуваност на всички квартали в крайдунавския град.

Русе

Дублиране на направления и усложнен достъп до крайните кварталите - това са главните проблеми на актуалната скица на градския превоз в Русе.
Йорданка Янкова: Случва се от време на време да закъсняват, да не си съблюдават графика. Вечер е по-трудно да се приберем в кварталите.Емил Велев: Гледам разписанието, отивам, не минава нито рейс, нито тролей. По някой път това се случва редовно събота и неделя.
Затова новата скица планува две експресни линии, които ще обслужват жителите от кварталите с бързата им връзка с Източната промишлена зона. 35% от курсовете ще се извършват от транспортни средства, които са пригодени за хора с увреждания.
Кремена Минева, шеф отдел " Транспорт " към Община Русе: Автобусните направления са вкарани в кварталите по улици и тук-там, където до този миг е нямало безусловно никакъв превоз. Освен това има няколко линии тролейбусни, автобусни, които са обиколни. Нещо, което до този миг е нямало.
Междуселищните рейсове ще стопират през спирка, с цел да не влизат в конкуренция с градските. За разлика от в този момент последният курс на част от тролейбусите ще е в 23 часа.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР