Нова теория предлага алтернативен възглед за извънземните същности, базиран на

...
Нова теория предлага алтернативен възглед за извънземните същности, базиран на
Коментари Харесай

Квантов физик: Извънземните се движат със светлината

Нова доктрина предлага различен мироглед за извънземните същности, основан на доказателства, подкрепени от част от квантовата просвета. Писателят и академик Андрю Колинс изследва произхода на човечеството от десетилетия. В книгата си „ Произходът на Бог “ той написа, че извънземните в действителност са трансизмерни същества. Чрез своя изчерпателен разбор дружно с познанията си по квантова и теоретична физика Колинс излага своята необикновена позиция за това какво съставляват НЛО и извънземните.

Колинс споделя, че НЛО и извънземните феномени имат доста просто пояснение. По време на проучванията си той схваща, че има неща, които убягват на настоящето човешко усещане и по-конкретно – НЛО не са физически галактически кораби. Основното е, че има някаква връзка сред НЛО и човешкото схващане. Хората, които са били очевидци на това събитие, са имали избрана тясна връзка с него.

Изследователят има вяра, че доста НЛО могат да се състоят от чиста твърда светлина. Докато главният им съставен елемент е плазмата, която съставлява 99% от цялата галактика. Плазмата в действителност е резултат от разделянето на атомите. Така освободените електрони генерират фотони на светлината и всичко става чиста светлина. Плазмата може да има различно измерение на време-пространството и да служи като портал към по-високи измерения.

„ Ако това беше правилно и в случай че можехме да създадем по този начин наречената прото-интелигентност, за която приказва Дейвид Бом, тогава е изцяло допустимо да обитаваме някакъв тип енергийна структура. Ние преглеждаме интелектите, свързани с галактическата плазма, като транс-пространствени единици, които могат да повлияят на нашето пространство-време в три измерения и съществуват отвън тази многоизмерна среда “, споделя Колинс.

Той приказва за невербалната връзка, която постоянно се случва по време на контакт с трансизмерни същности. Това се основава на концепцията за квантово усложнение, съгласно която тези частици могат да бъдат свързани между тях макар дистанцията, което ги разделя. Някои частици в мозъка могат да имат точни копия в плазмени среди. Което провокира прочут резонанс посредством откритата връзка сега на контакт. Възможно е тези транс-пространствени единици да са в положение освен да се свържат с нас, само че и да ни направляват в избрани обстановки. Което евентуално продължава от много време.

Всъщност сходна доктрина за придвижването на извънземните със светлина имаше и във кино лентата от 2001 – K-PAX с Джеф Бриджис и Кевин Спейси.

Вижте още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР