Нова телевизия ще кокурира Би Ти Ви за Нова година

...
Нова телевизия ще кокурира Би Ти Ви за Нова година
Коментари Харесай

Нова тв ни върна в 90-те години: Лепа Брена и Драгана Миркович на Нова година

Нова телевизия ще кокурира Би Ти Ви за Нова година с Лепа Брена и Драгана Миркович. Концертът на двете сръбкини ще стартира в 00:00 ч. незабавно след обръщението на президента Румен Радев.

В празничната нощ от 20 часа ще бъде излъчен празничният епизод на занимателното шоу „ С Рачков всичко е допустимо “, а след това специфичното новогодишно издание “Гала вечер с NOVA “ от 22:00 ч, оповестиха публично от медията. Както към този момент стана ясно в празничната новогодишна стратегия главен водещ е някогашният футболист Валери Божинов, а негова партньорка ще е най-дългогодишната телевизионерка Гала, както демонстрира и заглавието на шоуто.

Иначе на 24 декември Нова пуска " Сам у дома " от 20.00 часа. Празничният понеделник (25 декември) стартира още в 09:30 ч. с филма „ Домът на мис Перигрин за чудати деца “, който ще води феновете на фантастично премеждие в скришен свят за деца с необикновени сили. Истински празник следва с концерта на Веселин Маринов „ Лесен за обичане “ от 12:30 ч., който дружно със своите музиканти показва част от песните от новия си албум, както и някои от най-големите си шлагери през годините.

След това ефира ще завладяват премиерният сантиментален филм „ В Шотландия за Коледа “ (14:30 ч.), „ Баща в остатък “ (16:10 ч.) и „ Сам у дома 2 “ (20:00 ч.). Заключителният величествен концерт от турнето Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023, който се организира в София, ще предложи необикновено шоу с едни от най-актуалните български реализатори в 22:30 ч.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР