Нова телевизия сериозно обмисля да върне в ефира си своето

...
Нова телевизия сериозно обмисля да върне в ефира си своето
Коментари Харесай

УЖАС: Нова връща „ВИП Брадър”

Нова телевизия съществено обмисля да върне в ефира си своето най-популярно риалити „ ВИП Брадър ”. Това ще бъде отговорът й на завръщането на „ Сървайвър ” по Би Ти Ви, писа „ Уикенд ”.

Големият брат е единственото шоу, предавано в България, което може да се мери по рейтинг с конкуренцията на оцеляващите. Затова от следващата година то най-вероятно ще размени „ Игри на волята ”.  За момента „ Игри на волята ” прави идеална работа в ефира на Нова телевизия, постигайки добър рейтинг в конкуренция с „ Фермата ” на Би Ти Ви. Продуцентът Нико Тупарев към този момент направи два сезона на плажното шоу, снимани по родното Черноморие, и разгласи кастинг за участници в трето издание. То би трябвало да бъде снимано през лятото и излъчено наесен. След като обаче от Би Ти Ви предходната седмица публично оповестиха, че връщат „ Сървайвър ” следващата година, в Нова са се мобилизирали да мислят за нови разновидности, с които да печелят фенове. „ Игри на волята ” прекалено много наподобява на шоуто за оцеляващи, само че не може да се похвали със същата известност. В момента, в който „ Сървайвър ” се завърне в ефир, се чака голям отлив в посока Би Ти Ви.

Единственото несъмнено избавление за рейтинга на Нова ще бъде изпитаната марка на Големия брат, изключително във разновидността си с участници-звезди – „ ВИП Брадър ”. Освен че има своята твърда фенска маса, която гледа риалитито постоянно и все пак, „ ВИП Брадър ” е едно от дребното излъчвания, в които рискът от заразяване с Ковид-19 може да се докара до нула. Преди старта на шоуто на всички участници може да се направи тест, по-късно – да се изолират за избран интервал от време и по този метод да се подсигурява, че ще влязат в къщата здрави. В самото шоу компанията остава изолирана от външния свят, тъй че на процедура няма по какъв начин да се болести с ковид. Подобна сигурност не може да има в нито едно друго риалити и трансформира „ ВИП Брадър ” в идеалната тв стратегия в изискванията на пандемия. Освен това самият факт, че в Къщата влизат известни персони, към този момент е гаранция за висок рейтинг. Въпреки всичко в Нова не горели от предпочитание да връщат Големия брат в своя ефир.

От години шоуто е известно като прекомерно скандално за положителния усет. Именно по тази причина, когато през 2018-а бе излъчен последният му сезон досега, а след това лицензът за предаването изтече, никой не бързаше да го възобновява. Сега обаче моментът за това наподобява към този момент е настъпил и след година феновете на Нова ще гледат следващия сезон от къщата на Големия брат. Той ще бъде 23-и в историята на риалитито в България. Пет от излъчените до момента сезони са общоприети – „ Биг Брадър ”, шест са от вида „ Ол старс ” – с разнообразни риалити звезди, 10 са вид „ ВИП Брадър ” – с известни персони, един е за фамилии. Вдещ на всички сезони досега е бил Ники Кънчев.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР