Нова телевизия придоби Канал 3 и го прекръсти на Нова

...
Нова телевизия придоби Канал 3 и го прекръсти на Нова
Коментари Харесай

Беновска пита отпадна от ефир

" Нова телевизия " закупи " Канал 3 " и го прекръсти на " Нова нюз ", а от програмата му бе свалено предаването на Илиана - " Беновска пита ", в което всяка неделя гостуваха министри и ръководещи политици , а водещата му постоянно атакуваше опозицията, оповестява. Не е известно на какво се дължи това решение. В момента притежателят " Адванс медиа груп " е във крайна фаза на продажба на цялата медийна " Нова броудкастинг груп " и дали измененията в програмата са свързани с купувача " Юнайтед груп ", очакващ утвърждение от Комисията за защита на конкуренцията, или с други аргументи, няма формален коментар.
Водещата Илиана Беновска, постоянно съпътстваща премиера Бойко Борисов и държавни делегации при пътуванията им, не е измежду лицата на " Нова нюз " и не е включена в промоционалните клипове за новия канал . В новинарската медия са пренесени авторските излъчвания като " Офанзива с Любо Огнянов " на Любомир Огнянов и " Патарински live " на Димитър Патарински. Пред от " Нова телевизия " обявиха сбито, че програмата на двата канала може да бъде забелязана на уеб страницата на медията. Оттам не дадоха отговор на спомагателните въпроси. В програмата във времето, когато се излъчваше шоуто на Беновска, е ситуирано " Неделята на Нова " с водеща Мая Костадинова (кадър на ТВ7 и Канал 3). То се излъчва по Народоосвободителна въстаническа армия ТВ повече от година и е измежду предаванията, които сега вървят по едно и също време и в новинарския канал.  Страницата на " Беновска пита " във " Facebook " не е обновявана от края на ноември. Засега журналистката оповестява, че " си почива " и не желае да дава отговор на въпроси от персонален темперамент.
 Защо смъкнаха записа на предаването на Беновска с водача на Възраждане? (ВИДЕО) Защо смъкнаха записа на предаването на Беновска с водача на " Възраждане "? (ВИДЕО)
Сaмo чac, cлeд кaтo завърши гocтувaнeтo на водача на " Възраждане " Костадин Костадинов при Илиaнa Бeнoвcкa, зaпиcът oт прeдaвaнeтo бeшe...
Последното предаване " Беновска пита " е излъчено в ефира на " Канал 3 " при започване на декември предходната година, а неговата стратегия спря от 14-ти декември. Беновска обаче продължава предаването си в ефира на радио " К2 " , демонстрира програмата му за януари. В изданието от тази събота (16-ти януари) в постоянния си коментар тя задава и типичните си реторични въпроси към премиера Бойко Борисов с главен акцент:  " Г-н Борисов, мощен ли сте да разчистите боклуците от политиката, бизнеса и медиите на 4-ти април, с цел да не ви " разчистят " те? " . Дали " Беновска пита " ще възвърне телевизионния си формат и в кой ефир, или ще се популяризира единствено през нейните канали във видео, ще се разбере в идващите седмици. Както и дали ще продължат да гостуват министри и други политици - изявите на министри се утвърждават от Министерския съвет, а представителите на ГЕРБ се координират от пресцентъра на партията, в който отиде персоналния ПР консултант на премиера Севделина Арнаудова. Радио " К2 " през 2019 година (според данните, предоставени за регистъра на Министерство на културата) е получавало средства по контракти с министерства, други институции и партии. Най-голяма е цената на този, на Министерството на стопанската система - над 30 000 лв. по два контракта . Почти 20 000 лв. са от Министерството на туризма, 10 000 лв. от Министерството на околната среда и водите (МОСВ) и над 17 000 лв. от Столичната община. От политическите сили в " К2 " са се рекламирали ГЕРБ и Вътрешна македонска революционна организация. За съвсем 10 000 лв. програмно време е закупило и Ръководство на въздушното придвижване (РВД). През 2018 година най-големият институционален рекламодател в " К2 " е била Българската банка за развиване (ББР) със 70 000 лв. за акция за професионално и дуално обучение, а две министерства - земеделското и общественото, са вложили по съвсем 15 000 лв. за лъчение на осведомителни материали.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР