Нова телевизия: Подобни аналогии са смущаващи Сценаристът от екипа на

...
Нова телевизия: Подобни аналогии са смущаващи Сценаристът от екипа на
Коментари Харесай

Тошко Йорданов заплаши репортер с рязане на крайници

Нова телевизия: Подобни аналогии са смущаващи

Сценаристът от екипа на Слави Трифонов Тошко Йорданов, който на следващия ден ще постави клетва като депутат от " ИТН ", се изрече остро в ефира на 7/8TV против репортера на Нова тв Благой Цицелков. Повод за това са думи на Цицелков по време на жива връзка, в която той споделя: " От " ИТН " обявиха, че са подготвени да одобряват поддръжка от безусловно всеки, в това число Движение за права и свободи и ГЕРБ ".

" Странно и тъпо е, една от националните малките екрани изрече мазна неистина в ефир. Говоря за Нова телевизия. Техният публицист си разреши в обедната емисия да излъже без капка позор. Вижте лъжата, която Нова телевизия пуснаха в новинарската си емисия на обяд ", съобщи Тошко Йорданов. " Я го пуснете този хубавец отново, пуснете го, апелирам ви ", помоли Йорданов, след излъчването на видеото на Нова тв. " Ако бяхме в Крумова България, за тази неистина щяха да липсват елементи от тялото на това момче с микрофона ", заключи Тошко Йорданов.

От Нова тв излязоха със следната позиция по отношение на проблема: " По време онлайн включване в обедната емисия на NOVA на 13 април е позволена неволна репортерска неточност със подмяна на имената на две политически обединения - репортерът Благой Цицелков свързва позицията на „ Изправи се! Мутри вън! " с „ ИТН ". В излъченото видео, директно след директната връзка, информацията е изцяло правилна. Намираме за притеснителна връзката сред една неволна репортерска неточност и Крумовите закони, направена от водещ, определен за депутат. Подобни аналогии са смущаващи.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР