Нова тeлевизия остава без водещи на прогнозата за времето. Вече

...
Нова тeлевизия остава без водещи на прогнозата за времето. Вече
Коментари Харесай

След кошмарно раждане: Гери Малкоданска е бременна за втори път

Нова тeлевизия остава без водещи на прогнозата за времето. Вече е ясно, че синоптичката Никол Станкулова е бременна още веднъж и след борени седмици следва да слезе от екран. Отлично осведомени източници издават пред „ Уикенд ”, че колежката й Гери Малкоданска също чака второ дете, въпреки че бременността й още не е толкоз напреднала. Много евентуално е обаче къдрокосата красавица скоро също да излезе в болничен.

Първата бременност на Гери бе тежка и синът й Лео се роди прибързано. Поради тази причина страхът за бебето, което сега износва, e огромен. Запознати настояват, че Малкоданска не желала да рискува, като работи до последно. Червенокосата хубавица предпочитала да си почива и да пази леглото.

Тя нееднократно е разказвала за паниките, които имала с 3-годишното си момченце. „ Проблемите започнаха в петия месец. Тогава към този момент се знаеше, че ще има прибързано раждане. Кога тъкмо щеше се случи обаче, никой не можеше да каже. Страхът е, че ти може да родиш детенце, което тежи под кг. Страхът е, че то може и да се оправи, само че не знаеш какви ще са следствията. Не знаеш в доста дълъг интервал дали детето ти ще вижда, дали ще те чува, дали ще се развива обикновено и дали няма да има някакви увреждания. Страхът е огромен и най-щастливото нещо в живота ти – раждането, е придружено от най-големия ти смут! ”, споделя младата майка за перипетиите, през които е минала. И добавя, че през последните седмици от първата си бременност се придвижвала с инвалидна количка и правила минимални придвижвания, с цел да не провокира раждане. „ Чувствата са доста спорни. Аз нямах щастието да родя и да прегърна детето си. То ми беше взето на секундата ”,  спомня си синоптичката.

Въпреки компликациите, тя съумяла да се оправи душевен с поддръжката на мъжа си – интериорния дизайнер Алекс Ковачев. „ Беше в действителност тежък интервал. Аз бях доста обезпокоен за бебето и за Гери. Тя беше 40 дни в болница, не й даваха да мърда. До банята ходеше с количка. Не беше прелестен миг в живота. Събраха се доста неприятности едновременно и продължиха много дълго време. Ние научихме доста неща. Открих още аргументи, поради които да й се удивлявам. Тя прояви невероятна мощ и храброст в моменти, в които не се знаеше какво ще стане! ”, споделя дизайнерът по адрес на половинката си.

Когато дребният Лео се появил на бял свят, те не смеели да се зарадват, тъй като не знаели дали новороденото ще оцелее и дали ще има дълготрайни последствия върху здравето му. Бебето тежало едвам кг и 200 грама и прекарало в кувьоз близо 2 месеца. Родителите му имали право да го виждат по половин час дневно, само че това време било извънредно незадоволително за тях. За благополучие, детето към този момент е на съвсем 3 години и се развива обикновено.

Алекс и Гери са дружно от 2017 га. „ Не помня по какъв начин се запознахме. В обществените мрежи ли си писахме, в ресторант ли се видяхме, не помня. Човек на години съм! ”, майтапи се Ковачев, когато става въпрос за първата му среща със синоптичката. Нещата сред тях се случили непринудено и по думите му било обич от пръв взор. „ Не виждам доста телевизия. Знаех за нея единствено, че е млада, красива и интелигентна. Тя е съвършена цялост от доста неща. Спечели ме с всичко. Наистина е неповторим човек. Не знам да има дефекти. Нямам забележки към нея. Смятам, че тя е доста необичаен вид човек ”, споделя интериорният дизайнер, който не стопира да хвали жена си.

Очевидно е, че Алекс е много вдлъбнат по Малкоданска и по всякакъв начин се старае да я глези. В предаването „ Черешката на тортата ”, където тя взе участие преди време, се видя, че главно мъжът й готви. Освен това Ковачев не я оставя да пипа домакинска работа, а за раждането на сина им й подари първокласно обзаведен апартамент в влиятелен столичен квартал.

Известно е, че Алекс има щерка в тийнейджърска възраст от някогашната си брачна половинка Таня, само че заобикаля да приказва за това. В светските среди се шушука, че той се е разделил с някогашната си точно поради възприятията си към Гери. Изоставената жена понесла доста тежко разлъката и признанието на Ковачев, че към този момент не я обича. Интериорният дизайнерът се слави като един от най-хубавите в своята област. Той има планове освен у нас, само че и във Англия, Германия, Италия, Фрнция. Малкоданска постоянно го съпровожда по време на пътуванията му зад граница, само че поради актуалната бременност евентуално ще прекарва повече време в дома си.

Баща й умрял, когато била на 7

Гери е отгледана от майка си, тъй като татко й умира, когато е едвам 7-годишна. Въпреки нещастието обаче, фамилията остава заедно. Малкоданска си спомня, че преди време печели състезанието „ Супермодел на България ” навръх рождения ден на баща си. По това време той към този момент не е измежду живите, само че тя възприема успеха си като знак от него.

Синоптичката стартира кариерата си в фешън организация „ Визаж ”, взе участие в доста реклами и фотосесии, чак след това се ориентира към малкия екран и изгрява на дребния екран. Покрай нея постоянно са се навъртали все заможни мъже, а един от известните й някогашни е синът на Ахмед Доган – Демир.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР