Нова телевизия и медиите от групата Нова Броудкастинг се преместиха

...
Нова телевизия и медиите от групата Нова Броудкастинг се преместиха
Коментари Харесай

Нова тв се премести в нов дом - Медии

Нова телевизия и медиите от групата Нова Броудкастинг се реалокираха в нова постройка, оборудвана с съвременен студиен комплекс на повърхност от 17 000 кв.м.

Сградата се намира наоколо до летище София. В същия регион бе и досегашното седалище на медийната група.



Това е първата и единствена по рода си независима постройка за електронни медии от ново потомство в България, оповестяват от Нова Броудкастинг. Пет телевизионни студиа, четири радио студиа, просторни апаратни, монтажни и напълно нов нюзрум, основан по международните медийни стандарти, обезпечават първокласно медийно преживяване, отговарящо на лидерската позиция на компанията и упованията на аудиторията.



Снимки: NOVA

„ Благодаря на всички сътрудници, с които работихме по тази огромна промяна. В новата постройка обединихме всички медии - малките екрани, цифрови платформи, радиа, вестници. Инвестиция с подобен размер удостоверява сериозния ангажимент на Юнайтед Груп в България. Капацитетът на новия студиен комплекс няма аналог на българския медиен пазар и разкрива големи благоприятни условия пред всички нас. Това ни разрешава да бъдем още по-креативни и да сътворяваме въздействащо наличие с най-модерните технологии. Движещата ни мощ е постоянно да предлагаме висок стандарт и да даваме повече на българската публика “, разяснява Стефана Здравкова, основен изпълнителен шеф на Нова Броудкастинг Груп.



Стефана Здравкова

Проектът е емблематичен за медийната група и дава пространство за креативна работа от ново потомство. Още при влизане в комплекса, мултифункционален екран с внушителни размери (130 кв. м.) обезпечава интерактивно прекарване. През декември предходната година новата постройка на компанията бе оповестена за бизнес постройка за 2022 година. Най-високото отличие в категория „ Корпоративни здания “ бе връчено по време на церемонията на годишния народен конкурс „ Сграда на годината “.



Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР