Нова тежка катастрофа е станала в последния почивен ден след

...
Нова тежка катастрофа е станала в последния почивен ден след
Коментари Харесай

Кошмарна неделя! Нова тежка катастрофа с кола и ТИР затвори Е-79 между Мездра и Ботевград, като по чудо няма жертви /снимки/

Нова тежка злополука е станала в последния почивен ден след празниците във Врачанско, видя първо организация BulNews. Сблъскали са се кола и ТИР, като по знамение няма жертви. 
Инцидентът е станал преди минути на интернационален път Е-79 сред Мездра и Ботевград, малко след Ребърково.
ТИР „ Волво ” със софийска регистрация се движел в посока столицата, когато лека кола с неустановена марка подхванала рисково изпреварване. За неволя в този миг отсреща се задала „ Дачия ”. В нея пътували петима души от Враца, строителни служащи, които се прибирали от работа в София. 
За да избегне преден удар с другата кола, водачът на „ Дачия ”-та инстинктивно завил наляво. Не съумял обаче да се размине с ТИР-а. Колата се оказала сред мантинелата и огромния камион и била смазана и от двете страни. 
Като по знамение всичките пасажери са живи, макар огромните материални вреди по автомобила. 
Към мястото на произшествието неотложно тръгнали 2 екипа на полицията и пожарна. В момента интернационалният път е затворен, а придвижването се пренасочва през Искърското дефиле. 
Това е поредна злополука през днешния ден в Северозапада. Интензивният трафик в последния почивен ден, в композиция с мократа от дъжда настилка, основават предпоставки за произшествия. Съветваме водачите да карат деликатно, с цел да не се стигне до още по-сериозни катастрофи. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР