Нова светска двойка се появи на хоризонта. Красивата синоптичка Деси

...
Нова светска двойка се появи на хоризонта. Красивата синоптичка Деси
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев развел Деси Банова

Нова световна двойка се появи на хоризонта. Красивата синоптичка Деси Банова е откраднала сърцето на президента Росен Плевнелиев, твърди формалната версия, само че истината е малко по-различна научи от чудесно осведомени източници HotArena.

В сълзливо изявление Деси Банова изяснява, че връзката й с Плевнелиев е почнала, откакто тя се е разделила със брачна половинка си. Но нещата са малко по-различни, настояват запознаъи. След изявление на четири очи Плевнелиев почнала да нападна с есемеси Деси, която не след дълго се поддала на чара на президента и скочила в леглото му. Мъжът й надушил любовната спекулация и я изритал от фамилното им жилище. Сега Деси и Плевнелиев са неразделни.
За романса описа самата Банова пред " 168 часа ", само че тоа е формалната версия.

" Наскоро срещнах прелестен човек, доста съм щастлива, доста съм влюбена, само че всичко е в начален стадий ", повдигна завесата пред водещата Гала Деси Банова. И описа за какво съвсем като новия си обичан е поставила завършек на съпружеските си връзки с таткото на дъщеричката си Йоана.

" Повече от година и половина съм разграничена с бащата на детето ми - Ивайло. Ще продължим да се грижим за прелестната ни Йоана. Няма война и няма трети човек. Случи се в резултат на разнообразни характери. Случва се в живота. Живеем във времена, когато като че ли съществува вирус, който удря фамилиите и те се разделят. Когато хармонията я няма в една връзка, е най-добре за сътрудниците да поемат по собствен път. Не желая да бъда разбрана неправилно, само че може би по този начин е по-добре и за самите деца. Ще продължа да почитам Ивайло и фамилията му. Заедно ще вземаме всички значими решения. Доста дълго време бях сама и не го афиширах. Но неотдавна срещнах прелестен човек. Много съм щастлива, доста съм влюбена, само че още всичко е в начален стадий ", изповяда се пред Гала 37-годишната хубавица.

Но пропусна да признае, че първия път когато била на сантиметри от Росен Плевнелиев, е надалеч по-рано от предишните два месеца, когато почнал романсът им. Преди години красивата Банова взела изявление персонално от президента благодарение на китайски оператор. Просто двамата били дружно на събитие в Китай и Деси трябвало да интервюира президента.

Миналата седмица влюбените пък бяха дружно в Лондон , където Плевнелиев взе участие в интернационална конференция, като не криеха, че са повече от положителни познати, пише  " България Днес ". Че не крият връзките си на влюбена двойка, споделя и русата хубавица. След като се разделила със брачна половинка си Ивайло, Деси видяла в лицето на прясно разведения Росен Плевнелиев бъдещото си благополучие. Бившият държавен глава също призна, че към този момент не е със брачната половинка си Юлияна и е в развой на бракоразвод, само че от решенията на съда стана ясно, че той е разведен още от началото на тази година. С Деси обаче затоплил връзки в края на лятото.

Всичко почнало с диалог на четири очи, който станал по-приятелски от нормалното, признава свенливо Деси. А по-късно последвал и есемес. После - покана за среща. А по-късно за втора и трета, сияе хубавицата. Двамата с Плевнелиев са съвсем неразделни, като връзката им е притежание на съседи, другари, даже на магазинерките, защото влюбените пазарят постоянно дружно и не се и крият. Но Деси признава, че не е афиширала връзките си с експрезидента, защото връзката им е в начален стадий.

Преди брачна половинка си красивата Деси бе в интимни връзки и с футболиста Димитър Бербатов, за които също първа описа в телевизионния ефир. Самият Плевнелиев пък отсече, че никога " не желая да участвам в булевардните летописи ". А пред " България Днес " някогашната му брачна половинка Юлияна отхвърли всевъзможен коментар за развода си с президента и аргументите двамата да са към този момент единствено родители на синовете им.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР