Нова суперяхта в стил космически кораб с панорамна хидромасажна вана

...
Нова суперяхта в стил космически кораб с панорамна хидромасажна вана
Коментари Харесай

Нова суперяхта в стил космически кораб се предлага за 3.6 млн. евро

Нова суперяхта в жанр галактически транспортен съд с панорамна хидромасажна вана на покрива се предлага за 3.6 млн. евро.

Ваната е единствено една от открояващите се характерности на 20-метровата Royal Alpha One, който има динамичен, футуристичен екстериор частично с помощта на стъклените й фотохромни повърхности, които трансформират цвета си според от интензитета на светлината.

Италианското дизайнерско студио Lazzarini, което стои зад плана, показва, че плавателният съд е „ конфигуриран в жанр частен аероплан “.

Яхтата разполага с просторна съществена палуба с дневни зони, до момента в който долното жилищно равнище обезпечава три спални, всяка със лична баня. Има също кухня и кабина за двама членове на екипажа.
View this post on Instagram
A post shared by Lazzarini (@lazzarinidesign)

В задната част има намерено пространство, от където гостите могат да се любуват на панорамни гледки. Същите са налични и от вътрешната страна, с помощта на огромните стъклени повърхности, които съставляват горната конструкция от въглеродни нишки на яхтата.

Междувременно, към горещата вана на покрива се причислява и огромен шезлонг - място за абсорбиране на слънце и още по-невероятни гледки.

Гостите могат да се охладят в морето с помощта на прибиращата се платформа за плуване откъм гърба и да се насладят на водните играчки, които се съхраняват в „ необятен гараж “.
View this post on Instagram
A post shared by Pierpaolo Lazzarini (@pierpaololazzarini)

Royal Alpha One се предлага с двойна или тройна задвижваща система Volvo, осигуряваща скорост от 32 възела (58 км в час) до 42 възела (78 км в час). Като опция и спомагателна поръчка, яхтата може да бъде конструирана за цялостно електрическо корабоплаване или захранвана от водород.

Пълната електрическа автономност разрешава пробег от 193 км, до момента в който дизеловата мощ би разрешила 1094 км, показва Daily Mail.

Въпреки че Lazzarini към момента няма покупател за плана, компанията показва, че корпусът е към този момент разполагаем за процеса на строителство, което ще отнеме към 16 месеца.
View this post on Instagram
A post shared by Lazzarini (@lazzarinidesign)

Италианското дизайнерско студио има опит в основаването на елегантни плавателни съдове. Миналата година екипът му показа проекти за построяването на хиперяхтата Ferrari of the seas, която се предлага с гараж за суперавтомобил.

Сред концепциите на компанията са още суперяхта с формата на лебед, мегаяхта, въодушевена от акули за 538 милиона евро, както и лъскава лодка със зейнала дупка в средата.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР