Нова среща между ПП и ДПС се проведе в Народното

...
Нова среща между ПП и ДПС се проведе в Народното
Коментари Харесай

След нова среща ПП-ДПС: Пеевски непоклатим, Цонев – премазан

Нова среща сред Политическа партия и Движение за права и свободи се организира в Народното събрание, съобщи парламентарният кореспондент на SafeNews.

Разговорите се организираха в стаята на зам.-председателя на Народното събрание Никола Минчев.

От името на Политическа партия участваше съпредседателят Кирил Петков, а негови посетители бяха Делян Пеевски и Йордан Цонев.

Двамата ще са част от конституционната комисия, откакто през днешния ден депутатите гласоподават включването на Пеевски в нея.

Според кулоарни клюки той може да бъде препоръчан и за неин ръководител. Съществува и ротационен вид, какъвто към този момент има в правната комисия, а и в новоизбраното през вчерашния ден държавно управление.

„ Няма нищо да ви кажем в този момент. Говорихме по същите тематики, по които и в петък – за конституционната промяна. Всяка партия има право да избира кого да изпрати в комисиите. Движение за права и свободи имат две бройки и са решили да сменят едната с него “, непреклонен бе Пеевски на излизане.

От паниката, която провокира неговото излизане от стаята на Минчев, обаче пострада Йордан Цонев. В опит да изкопчат освен това от Пеевски представители на медиите избутаха Цонев и го притиснаха към стената в коридора. Което на собствен ред провокира гнева му.

Кирил Петков отхвърли да разяснява срещата. Той излезе 15 минути след Пеевски и Цонев. Тримата прекараха към час в диалози.

Етикети: Делян ПеевскиДПСЙордан ЦоневКирил ПетковПП
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР