Нова снимка на членове на кралското семейство се появи на

...
Нова снимка на членове на кралското семейство се появи на
Коментари Харесай

Без Хари и Меган: Нов скандал разтресе кралския двор

Нова фотография на членове на кралското семейство се появи на формалния акаунт на семейството в Инстаграм. На фотото са крал Чарлз III, кралицата консорт Камила, принц Уилям и херцогинята на Уелс - Кейт Мидълтън.

Публикацията на фотографията през почивните дни мълниеносно разбуни духовете и провокира дъжд от спорни мнения.
                             

 

На фотоса кралские особи са напълно в черно, защото той е сниман по време на траура – на 18 септември, ден преди погребението на Елизабет Втора. Четиримата театралничат по време на банкет, проведен за международни водачи и кралски особи от други страни. На въпросната фамилна фотография обаче няма и диря от Меган Маркъл и принц Хари, което е евентуален знак, че двойката не е била поканена.



Според " Телеграф " Меган и Хари в началото били получили покана за събитието. Малко по-късно обаче им било казано, че се позволяват единствено " работещи членове на кралското семейство ".

Публикувана на формалната Инстаграм страница на кралското семейство, тази фотография " може да задълбочи възприятията на изключване и заточение на Хари и Меган ", написа в " Дейли мейл " кралският експерт Ричард Кей.

" Това фото подсказва, че няма връщане обратно за двойката, която е била в епицентъра на кралските особи, само че в този момент е в периферията му ", добавя той.

Към момента херцозите на Съсекс не са коментирали обявата на фотографията, на която те отсъстват, нито и обстоятелството, че са били „ неканени “ на празненството, където е била направена тя.

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР