NOVA ще предложи на зрителите вълнуващо екранно приключение с премиерата

...
NOVA ще предложи на зрителите вълнуващо екранно приключение с премиерата
Коментари Харесай

Един от най-гледаните български филми с телевизионна премиера по NOVA

NOVA ще предложи на феновете вълнуващо екранно премеждие с премиерата на хитовата българска продукция След като напролет на 2018 година филмът, който се популяризира в родните кино салони от Лента, завладя родния боксофис, като надмина по гледаемост даже блокбастъри като „ Черната пантера “, на 24 май феновете ще могат да видят и телевизионния му дебют. В основните функции са Яна Маринова, Александър Сано, Луиза Григорова-Макариев, Койна Русева, Башар Рахал, Радина Боршош и Владо Пенев. В него взимат присъединяване също млади очаквания на българското кино като Живко Симеонов, Живко Сираков, Михаил Недялков, Анастасия Левордашка, Надя Керанова, Васил Илиев и Спартак Тодоров. Режисьор е надареният Мартин Макариев, оператор Иван Вачев, а сюжетът е дело на Яна Маринова и Борислав Захариев.
 Привличане NOVA
Успешната лента споделя за очарователната учителка по история и инструктор по танци Лора Ангелова, която незабелязано е въвлеченa в борба за директорското място в елитна частна гимназия. Докато борбата прераства във война сред нея и краткотрайно изпълняващата длъжността Великова, Лора би трябвало да жонглира сред проблемите и възприятията си към новоназначения преподавател по музика Калин Соколов. Междувременно, в класа на Лора се завихря напълно обособена конспирация – дъщерята на главния спонсор на елитната гимназия Диана е красиво и мъдро момиче, което не пропуща да показва уменията си на манипулатор.
 Привличане NOVA
Освен с съвременна визия, докосваща история, актуален разговор и доста занимателни моменти, филмът „ Привличане “ сграбчва и с извънредно мощния саундтрак, в който вземат участие известни звезди както от българската, по този начин и от интернационалната сцена. Нова Броудкастинг Груп е копродуцент на лентата, като част от дълготрайната тактика на медийната група за поддръжка на българските филми на всички платформи.-->
 Привличане NOVA
„ Привличане “ може да се похвали с редица достижения в страната и отвън нея. Сред тях са безапелационният триумф на премиите на влиятелния West Coast Film Festival в Малибу и реализирането на турне в страната. Лентата сграбчи наградата за най-хубава комедия , за основна женска роля в лицето на Яна Маринова и златна премия Elbert Lewis за саундтрак към кино лентата. Той е най-гледаният филм в кината в България за пролетта на 2018 година, а с помощта на интернационалния си дистрибутор Free Dolphine Entertainment се радва на разпространяване в Азия, като в Япония е прожектиран и на необятен екран. “Привличане ” беше показан на единадесетото издание на " Празник на българското кино в Рим " през 2018 година с помощта на Български културен институт там.

Не пропускайте премиерата на
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР