Нова схема за измама - жена иска в магазин разваляне

...
Нова схема за измама - жена иска в магазин разваляне
Коментари Харесай

Нова схема за измами - с разваляне на едри банкноти

Нова скица за машинация - жена желае в магазин повреждане на едра банкнота за по-дребни, след това изчезва с парите. Последната излъгана е барманка в заведение в центъра на Пловдив. Собствениците на заведението, което се намира на основен бул. в града под тепетата, разпространиха видео от охранителните камери, с цел да предупредят за рисковата жена.

Пловдив

Жената, която ползва лъжливата скица е на забележима възраст към 50 години, с добър външен тип и обикаля най-вече дребни търговски обекти.
Зоя Тодорова-мениджър на заведението: Влезе през вратата и споделя - " Колежке, апелирам те скапе ми пари, доста незабавно ми трябват, доста съм закъсала ". Мисля, че от там момичето почва да се подмамвам, тъй като тя споделя " колежке ", обръща се към нея като че ли й е колежка, момичето остава с усещане, че е някъде в близост работи дамата и за това й се доверява.


Барманката изважда от касата банкноти от 5, 10, 15, 20 лв. и по този начин стига до 60 лв., след което й дава стотинки, с цел да станат 100 лв..
След което наглата крадла, по този начин да я нарека, изиска торбичка, барманката отива, взима торбичката, дава й торбичка за стотинките, след което тя поставя всичко вътре и най-нагло право през вратата, момичето прави по този начин с ръката и споделя - " чакай малко, дай ми парите ", отговорът е " по-късно се връщам ", през вратата и пушек да я няма, както се споделя.
Измамничката си потегля без да остави едрата банкнота, само че с двойно по-голяма сума у себе си, а в заведението са на минус 100 лв..

Собствениците на барчето не са подали сигнал в полицията. Адвокат ги посъветвал, че защото парите са дадени непринудено на процедура няма закононарушение.

От прокуратурата обявиха, че проверяват други случаи с измами при връщането на пари, само че за този няма инспекция, откакто не е подаден сигнал.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР