Нова сесия на програма Мобилност“ за участие на събития в

...
Нова сесия на програма Мобилност“ за участие на събития в
Коментари Харесай

Продължава програма Мобилност на СО

Нова сесия на стратегия „ Мобилност “ за присъединяване на събития в страната и чужбина на създатели и културни организации.

Икономии в бюджета на Столична стратегия „ Култура “, направление „ Мобилност “ дават опция за оповестяването на нова сесия, която да поддържа пътувания на организации и създатели за присъединяване във фестивали, събития и начинания в страната и чужбина. Предложението беше утвърдено на съвещание на непрекъснатата комисия по обучение, просвета, просвета и културно разнообразие и ще бъде гласувано на идната сесия на Столичния общински съвет.
 Асоциация за развиване на София и Столична община провеждат семинар за по-ефективно потребление на местата за просвета Асоциация за развиване на София и Столична община провеждат семинар за по-ефективно потребление на местата за просвета
Асоциация за развиване на София и Столична община провеждат семинар за разискване на потребностите и опциите за трансформиране на недос...

Срокът за подаване на планови оферти е 1 август – 1 септември 2021 година, в това число. Не се слагат жанрови и видови ограничавания за региона на изкуствата. Допустимите разноски са за превоз и настаняване на територията на страната, а за чужбина единствено транспортни разноски. Срокът за реализация на плановете би трябвало да е от 11 октомври до 15 декември 2021 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР