Нова семейна драма налегна Рени, след като големият й син

...
Нова семейна драма налегна Рени, след като големият й син
Коментари Харесай

Големият син на Рени взе решение за живота си, което тя не може да приеме

 Нова фамилна драма налегна Рени, откакто огромният й наследник се изнесе от вкъщи й и бързо не помни за грижите, които певицата полагаше толкоз години за него. Тя не може да одобри обстоятелството, че синът й към този момент не демонстрира задоволително почитание към майка си и това не стопира да я тормози. 

В момента изпълнителката живее с дребния си наследник Аспарух, който при започване на седмицата стана на 12 години. Прави усещане, че огромният й наследник Борис не е почел празника на брат си, с който до неотдавна бяха като дупе и гащи. 

" За миналогодишния рожден ден на сина ми се обявява, че съм " дала 10 000 лв. " за празненството, тази година може би в жълтите вестници ще удвоят бюджета... Цифрите не ме вълнуват, за мен най-важно е хората към мен да са живи и здрави, да се обичаме и почитаме ", съобщи Рени в най-важния ден за всяка майка и показа любопитни фрагменти от празненството навън. 

Рени получи заслужени похвали в мрежата, откакто бе наела аниматори за децата и те се откъснаха от мобилните си устройства и виртуалния свят в който живеят, с цел да играят на воля.

" Вече не виждам деца да играят на открито. Те даже не познават игрите от нашето детство. Виждам че на рождения ден е било друго, което стопля душата ми и ме кара да имам вяра, че има вяра в младото потомство ", гласи един от мненията.

Наскоро в свое тв изявление Рени призна, че огромният й наследник Борис не издържал на свадите сред нея и някогашния й сътрудник Борис Пилософ и взел решение да напусне дома.

" Той е на възраст, в която елементарно може да бъде манипулиран ", съобщи Рени и добави, че огромният й наследник другояче е мъж фантазия за всяка жена с комбинацията си от качества
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР