Нова седмица, нов силен брой на Марица, който ще ви

...
Нова седмица, нов силен брой на Марица, който ще ви
Коментари Харесай

Четете в Марица: Дялкат с такса големите сметки в банките

Нова седмица, нов мощен брой на " Марица ", който ще ви предложи всичко по най-горещите тематики. Плюс куп бонуси! Убедете се единствено от акцентите:

Дялкат с такса огромните сметки в банките

Банките нямат потребност от пари и ползват всевъзможни хватки, с цел да накарат бизнеса и физическите лица да изтеглят спестяванията си. Това ще усетят скоро по джоба си доста българи.

След като най-големите финансови институции оповестиха наскоро, че стопират да откриват депозити, в този момент редактираха цените си сложиха нов комисион за жители, които държат хиляди левове по сметките си.

Такса от 0.70% на годишна база към този момент се дължи, в случай че по разплащателна или спестовна сметка
на физическо лице има над 400 000 лв..

Местният парламент на изправителен за Коронавирус ограниченията

Администрацията на кмета Здравко Димитров предлага: 70% понижение на такса тротоарно право при заповед за ограничаващи ограничения от здравния министър, само че без да се трансформира такса боклук.

Общинските съветници са свикани през днешния ден на изправителен изпит, откакто преди лятната почивка гласоподаваха нелегално решение за понижение на такса тротоарно право и такса боклук за бизнеса в Пловдив.

Бивши общинари недоумяват по какъв начин е допустимо градският парламент да изпадне в подобен прям популизъм и разясняват, че равнището на локалните избраници пада от мандат на мандат.

Бюджетът на Пловдив олекна с над 800 000 лв. поради облекченията за бизнеса

Бюджетът на Пловдив, който в последните 30 години нито един път не е блестял с парични остатъци, изгуби над 800 000 лв. от облекченията на бизнеса за интервала от 31 януари до 31 май 2021 година

Ако на изключителната сесия през днешния ден се вземе решение такса тротоарно право да бъде понижена със 70 % от 1 септември, градската хазна ще се лиши oт над 1 млн. лв.. Това сочат предварителните данни на Община Пловдив, предоставени след запитването на „ Марица”

.
И преболедували от COVID-19 на опашка за васкина

Пловдивчани се включват в митинга против екстрите и разнообразни преимущества, които получават имунизираните против коронавирус, проведен в София от Български наставнически централен комитет.

Под тепетата обаче шествие няма да има. Според основателите протекциите за имунизирани в действителност са тип насилствена имунизация и лимитират човешките права. Подкрепа към
митинга са изразили разнообразни общности, измежду които и някои политически сили.

В същото време през уикенда пред РЗИ-Пловдив се извиха опашки за имунизации. Някои от чакащите твърдяха, че са преболедували вируса, само че все пак решили да се имунизират, за какво антителата им намалели и желали да си обезпечат отбрана против четвъртата коронавирус вълна.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР