Нова седмица, изпълнена с провокации, любопитни истории и оригинални рецепти,

...
Нова седмица, изпълнена с провокации, любопитни истории и оригинални рецепти,
Коментари Харесай

„Черешката на тортата“ отключва въображението следващата седмица

Нова седмица, изпълнена с провокации, любопитни истории и истински предписания, ще предложи „ Черешката на тортата “ всеки работен ден от 20:00 ч. по NOVA. В ролята на домакини ще влязат художникът Александър Балкански, бизнесдамата, която вдишва мода и издишва хармония Ивет Григорова, журналистът Филипа Огнянова, момичето, с което киното си приказва на „ ти “ – Станислава Айви и един от най-екстравагантните актьори в България – Иво Димчев. Всяка тяхна стъпка в кухнята ще следи благият наставник и непоколебим критик началник Иван Манчев.

Старт на седмицата ще даде индивидът на изкуството Александър Балкански . Художникът, който обича бохемския живот, ще посрещне гостите с уютно меню в артистичния си дом в с. Касилаг. То ще включва пикантни нотки, а главното ядене ще бъде ексцентрично – джолан с ябълки и праз.
Александър ще включи в готвенето и тежката артилерия в лицето на жена си, само че кой от двама им ще се ориентира по-бързо в кухнята? Каква роля играе вдъхновението в изкуството? Къде е мястото му в България и за какво по време на вечерята участниците ще решат да не употребяват покривки през цялата седмица?
 Александър Балкански NOVA
Стил и класа ще предложи бизнесдамата Ивет Григорова във вторник. Гордата майка на актрисата Луиза Григорова ще подготви нискокалорична вечеря с уравновесен италиански привкус. Ивет ще се погрижи храната да наподобява по най-хубавия метод, тъй като обича красивото и държи всичко да бъде естетически издържано. Тя ще опише за любопитния метод, по който е почнал пътят й в стилните организации, а по-късно ще внесе ужас измежду гостите с една от изненадите си. Типично в собствен жанр пък Иво Димчев ще опита да съблече предразсъдъците на компанията с провокативни тематики на диалог.
 Ивет Григорова NOVA
В сряда журналистът Филипа Огнянова ще бъде въплъщение на тезата, че положителната подготовка предотвратява неуспеха на представлението. Тя няма да се захване с неща, които не може да подготви чудесно, само че ще подходи оптимално амбициозно към всеки един детайл на вечерята. Филипа ще се състезава с главното ядене на Александър, като за своя джолан е възнамерявала радикално друга интерпретация. Размахът й в кухнята няма да остане неусетен от гостите и строгия началник Манчев. Възможно ли е да планува всички прищевки на гостите си и даже да надмине упованията им?
 Филипа Огнянова NOVA
Станислава Айви , за която кино публицистиката е предопределение, също ще отвори богатия си нравствен свят за звездната компания. Като един същински странник, Стаси ще преплете в менюто си интернационалните усети, които ще се простират от Ботевград до Мексико. За да зарадва сетивата на останалите, тя ще жертва себе си, а фотографската й изненада ще провокира същински възторг. Каква е повода Стаси да стартира преписка с тайландски пандизчии и за какво някои посетители ще изпаднат в екзистенциални размишления за фалша на банкетната просвета, ще стане ясно в четвъртък.
 Станислава Айви NOVA
В петък Иво Димчев ще надмине всички упования и луди мечти. Човекът на изкуството, друг от общоприетото, ще предложи ексцентрични осъществявания и провокации като неотлъчна част от своето меню. Вечерята на непредсказуемия актьор ще бъде всичко друго, само че не и банална – салата с вериги, дъвкана баница и смразяващи агнешки главички са единствено дребна част от арт инсталациите, които Иво ще сервира на шокираните посетители. Как ще реагира компанията на видяното и с какво въодушевление ще си тръгне от вкъщи на Иво?
 Иво Димчев NOVA
Kой ще покори кулинарния Олимп? Кой ще бъде галеникът на компанията и всички ли ще съумеят да сграбчен сърцата на гостите? Гледайте в новите епизоди на „ Черешката на тортата “ идната седмица от понеделник до петък в 20:00 ч. по NOVA .

Още забавна информация за „ Черешката на тортата “ може да откриете във  страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в след излъчването им в ефир.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР