Нова седмица и нов великолепен брой на Марица! Ще се

...
Нова седмица и нов великолепен брой на Марица! Ще се
Коментари Харесай

Четете в Марица: Кръчми свиват порциите, за да скрият поск...

Нова седмица и нов превъзходен брой на " Марица "! Ще се убедите от акцентите от утрешния ни брой:

Кръчми свиват порциите, с цел да скрият повишаването

Шок-цени на храните от първа нужда в Пловдив. С струпване от последните седмици кашкавалът на огромен производител е с най-малко 1 лев от горната страна за кг, а киселото мляко – с сред 10 и 20 стотинки.

За да не отблъскват клиентите си непрестанно с нови цени, ресторантьорите просто понижиха грамажа, изключително при салатите. Или замениха един артикул с по-евтината му опция.

Пловдив в клопката на паяжината от кабели

Един от най-големите проблеми на градската среда в Пловдив през последните няколко години е положението на мрежата на кабелните и интернет оператори. Казусът изникваше няколко пъти в публичния фокус през последното десетилетие, като след всяко гласоподаване на промени в законодателната уредба депутатите го обявяваха за позволен.

Румен Радев е любимец за вота, само че успеха му не е предизвестена. Това съобщи в изявление за " Марица " политологът Първан Симеонов. Увеличава ли се вероятността този път да имаме постоянен кабинет, четете в утрешния брой на " Марица ".

Поляк публично върти търговия с криптовалути в Пловдив

По силата на Наредба № Н-9 от 07.08.2020 година на Министерство на финансите Националната организация по приходите поддържа „ указател на лицата, които дават обмяна сред виртуални и приети валути без златно покритие, и на доставчиците на портфейли “. В листата има 30 компании, една от които е записана в Пловдив през август 2020 година, а неин едноличен притежател е поляк.

Локо сюрпризира Камбуров с фланелка

Рекордьорът по маркирани голове в елита Мартин Камбуров бе прелестно изненадан на мача Берое - Локомотив Пловдив. 40-годишният свиленградчанин, който е легенда на черно-белите, само че направи неповторимото достижение с екипа на заралии, получи подарък от пловдивския клуб. Ръководството на железничарите изненада Мартин с черно-бяла фланелка.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР