Нова съквартирантка прекрачва прага на „Апартамент 404“, а това ще

...
Нова съквартирантка прекрачва прага на „Апартамент 404“, а това ще
Коментари Харесай

Нова съквартирантка в „Апартамент 404“

Нова съквартирантка прекрачва прага на „ Апартамент 404 “, а това ще провокира съществени сърдечни проблеми на някои от жителите в къщата, които няма да са свързани с посещаване при кардиолог. Любовта влиза в квартирата през днешния ден, когато започва и новият сезон на уеб тийн комедията във Vbox7.com.

Коя е тайнствената съквартирантка, която ще разпали възприятията в „ Апартамент 404 “? След като Лили и Антон напущат квартирата, съквартирантите стартират да търсят нови жители на къщата, с които да разделят разноските си за наем. Докато Велко и Стоян се чудят какво да измислят, Ванеса незабавно съумява да откри решение. Красавицата вкарва в жилището своята колежка от университета Бети, в чиято роля ще забележим певицата Ева Георгиева – EVA. Феновете от дълго време чакаха появяването на Бети в „ Апартамент 404 “. Тя е сносно позната на онлайн аудиторията от ролята й в пародийната поредност #KIFLA.

Още с влизането на Бети в квартирата, Велко незабавно бива запленен от нея. Оказва се обаче, че освен той има апетити към миньончето и това ще сътвори съществени проблеми за Велко. В борба за сърцето на Бети се впуска и хазяинът Живко, който е решен на всичко, с цел да потвърди своята обич.

Кой ще завоюва сърцето на Бети и какъв брой впримчен ще се окаже любовният триъгълник, в който попадат тримата? Гледайте първия епизод на „ Апартамент 404 “ във Vbox7.com.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР