Нова сага с марката Grand Theft Auto V стигна до

...
Нова сага с марката Grand Theft Auto V стигна до
Коментари Харесай

Американски съд забрани продажбата на чийтове за Grand Theft Auto V

Нова сага с марката Grand Theft Auto V стигна до съда, само че този път не се касае за проблеми, свързани с насилието в фамозната игра. Вместо това, федерален съд в Съединени американски щати забрани разпространяването на известна чийт стратегия за заглавието.
По този метод съдът почете настояването на Take-Two Interactive против стратегиите Menyoo и Absolute за чийтове в Grand Theft Auto V.

Компанията-майка на Rockstar реализира триумф в делото си против някой си Дейвид Зипърър от щата Джорджия. Тя твърдеше, че неговите чийтове вредят на играта на добросъвестните геймъри и нарушават репутацията и продажбите на Take-Two Interactive.

Властите разпоредиха, че възбраната е в публичен интерес и че нарушава интелектуалната благосъстоятелност , както и лишиха правото на хакера да продава чийтовете. В същото време, съдът отхвърли изказванието, че потреблението на Menyoo и Absolute е коствало на издателя половин милион $. Хакерът просто не може да заплати тези вреди, твърди съдията.

Играта може и да е към този момент на цели пет години и в никакъв случай да не е била изключително забавна отвън чувството за непреживян геймърски пубертет, само че и през днешния ден GTA V се играе от много хора, а Rockstar постоянно пуска ново наличие за онлайн режима Grand Theft Auto V Online.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР