Нова програма за лоялни клиенти стартира в Банско от зимния

...
Нова програма за лоялни клиенти стартира в Банско от зимния
Коментари Харесай

Ски зоната в Банско с нова програма за лоялни криенти


Нова стратегия за лоялни клиенти започва в Банско от зимния сезон 2018 / 2019 – Bansko Loyalty Club, разгласи Атанас Малеев от „Юлен“. Целта е концесионерът на ски зоната да бъде предан към клиентите, които от години избират да карат ски или сноуборд в най-добрия зимен курорт на Балканите.

„Програмата за лоялни клиенти е ориентирана към тези фенове на зимните спортове, които закупуват сезонни карти. Всеки може да се възползва от нея, като преимуществата за лоялните клиенти се усилват с всяка минала година. Програмата включва три типа карти –  Silver, Gold  и Platinum, разяснява още Малеев. Всички бонуси, които клиентите могат да употребяват са написани в сайта www.basnkoski.com.

„Програмата влиза в действие от миналия ски сезон – в случай че сте имали сезонна карта за лифтовете през 2017/2018 и закупите още веднъж такава за ски сезон 2018/2019, тя към този момент ще е Silver Card и Вие ще можете да се възползвате от всички привилегии, които ви обезпечава тя. Чрез тази нова стратегия Юлен АД желае да се отблагодари на своите лоялни клиенти и да направи престоят им в ски зоната и в Банско още по-приятен“, добави още Малеев.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР