Нова програма, която дава на момичетата от средното училище място

...
Нова програма, която дава на момичетата от средното училище място
Коментари Харесай

Нова програма в Sydney YMCA предлага безопасно място за млади тийнейджъри и пред-тийнейджъри да говорят открито

Нова стратегия, която дава на девойките от междинното учебно заведение място да поддържат връзка и да приказват за значими проблеми в живота си, в този момент се предлага в YMCA в Сидни, Северна Каролина

Безплатната стратегия, която се назовава Safe Sisters, се организира всяка сряда и е налична за всички идентифициращи се като дами младежи в 7 и 8 клас.

„ Ние знайте, че това е в действителност сложен миг за младите дами ", сподели Джанис Кърню, управител на стратегиите в оборудването в Сидни, пред Information Morning Cape Breton в понеделник.

" Те навлизат в пубертета, нещата в телата им се трансформират и техния обществен живот и искахме безвредно място за тях. "

Кърню сподели, че програмата е почнала на място на YMCA в Онтарио - където се е оказала сполучлива - тъй че тя реши да стартира да я предлага в Сидни.

Тя сподели, че програмата обезпечава безвредни полемики за облика на тялото, здравите взаимоотношения и психологичното здраве. Освен това предлага благоприятни условия за физическа интензивност и готвене.

Кърню сподели,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР