Нова придобивка ще радва любителите на тениса във Враца, научи

...
Нова придобивка ще радва любителите на тениса във Враца, научи
Коментари Харесай

Радост за врачани! Любителите на тениса могат да играят на нов корт с изкуствена трева и кварцов пясък /снимки/

Нова облага ще радва феновете на тениса във Враца, научи организация BulNews. В града стартира да действа корт, който към този момент приема първите спортисти. 
Той се намира на ул. „ Спортна “, на комфортно и отзивчиво място. Разполага с всички улеснения, които ще разрешат на трениращите тенис и феновете да играят в удобна среда и съвременни условия. 
Новият корт е независим и спортистите ще разполагат с мястото единствено за себе си за времето, за което са го наели. На тяхно разположение има съблекалня със хигиеничен възел – тоалетна и баня. Осигурени са и освежителни питиета, както и чай и кафе. 
Освен това мястото разполага с паркинг за всички, които употребяват оборудването. 
Настилката на корта е изкуствена трева с кварцов пясък. Тази настилка има редица преимущества – щадяща е ставите и не се въздейства от климатичните условия и даже след дъжд, кортът за малко време е изсъхнал и може да одобри играчите. Освен това настилката обезпечава по-голям комфорт и по-добра хигиена по време на игра. 
Цената, на която се отдава новият тенис корт, е 10 лв. на час. Тя остава непроменена, без значение дали спортистите играят с включено осветяване или не. 
Кортът ще работи 7 дни в седмицата, при авансово записване на тел. 0894420887.
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР