Нова правителствена кампания за по-нормална учебна година“ призовава учениците в

...
Нова правителствена кампания за по-нормална учебна година“ призовава учениците в
Коментари Харесай

Англия с кампания за тестване на учениците за коронавирус, учителите я определиха като наивна

Нова държавна акция за „ по-нормална образователна година “ приканва учениците в Англия да си вършат два пъти седмично проби за Covid. Програмата обаче бе оповестена за наивна от водачите на учебните профсъюзи.

Кампанията включва олимпийския златен медалист 18-годишния плувец Мат Ричардс, който изяснява на учениците, че постоянните проби са му разрешили да се състезава в Токио, а на тях ще им дадат опция да „ се върнат към нещата, които обичат, като спортни надпревари и учебни мачове “.
 Учени: Много скоро установяването на произхода на ковид ще е невероятно Учени: Много скоро установяването на произхода на ковид ще е невероятно
Независими специалисти, взели участие в първото изследване в Китай при започване на 2021 година на произхода на ковид SARS-CoV-2 по предписание н...

Здравният министър Саджид Джавид сподели, че учениците могат да „ чакат по-нормална година “, когато се върнат на учебно заведение. Правителството анулира множеството ограничавания, наложени предходната година, като делене на групи, обществено разграничаване и маски.

„ Би било наивно да се допусна, че нещата ще се възстановяват през септември ”, счита обаче Ник Брук, заместител общоприет секретар на Националната асоциация на учителите.

" Учените към този момент предвиждат, че случаите на Covid евентуално ще се усилят още при отварянето на учебните заведения и за жалост знаем, че по-нататъшните разстройства на образователния развой са неизбежни ", разяснява той пред Гардиън.

Още от ЕВРОПА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР