Нова прати скандалната Цолова далеч от новините след серията имотни

...
Нова прати скандалната Цолова далеч от новините след серията имотни
Коментари Харесай

Официално: Нова окончателно изхвърли Цолова!

Нова прати скандалната Цолова надалеч от новините след серията имотни далавери и инспекцията на Национална агенция за приходите след сигнал на възмутени жители и Николай Бареков. Символът на баджак-журналистиката последва колежката си Сарелска. Конфузната обстановка се разви в границите на няколко дни, незабавно след почналата инспекция по сигнала и прокуратурата.

Разбира се, формалната версия е друга.

"След 19 години в новините и настоящата журналистика, 13 от които в утринния блок на двете най-големи малките екрани, избрах за себе си нова посока и взех решение да предложа на NOVA един друг план. Това е проект, върху който работя към този момент повече от година. Обявявам го сега, в който съм подготвена с екипа и концепцията за неговия сполучлив старт. Това е мой дълго премислян професионален избор. Благодарна съм за доверието на феновете през всичките тези години. Ще бъдем още веднъж дружно скоро. На Виктор - един от най-хубавите ми другари, и на екипа на "Здравей, България ", искам триумф “, показа Анна Цолова.

“Благодаря на Ани за напъните и триумфите, които донесе на Нова. Щастлива съм, че ще продължим да работим дружно по нов ефирен план отвън новините. Пожелавам триумф на бъдещото предаване “, добави Силва Зурлева, член на Борда на шефовете на Нова Броудкастинг Груп.

Отдалеч се вижда, че историята с "новия план " издиша. Ако има подобен, къде е той и за какво чак в този момент чуваме за него? Очевидно това е небрежно скалъпено опрощение, с цел да се избегне абсурда.

„ Здравей, България “ ще продължи да се излъчва в познатото на аудиторията програмно време, с досегашния водещ на предаването Виктор Николаев, се споделя в публично известие на Нова тв. Допускаме обаче, че това няма да е задълго - на Николаев също му е ред да си върви, по същите "умно и красиво " корумпирани аргументи като Цолова.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР