Нова победа над Спартак Търнава увеличава шансовете на Лудогорец за

...
Нова победа над Спартак Търнава увеличава шансовете на Лудогорец за
Коментари Харесай

Нова победа над Спартак Търнава увеличава шансовете на Лудогорец за излизане от групите на Лигата на конференциите

Нова победа над Спартак Търнава усилва възможностите на Лудогорец за излизане от групите на Лигата на конференциите.
Лудогорец гостува на Спартак Търнава в мач от петия кръг на груповата фаза в шампионата Лига на конференциите. Двубоят е довечера от 22:00 ч.

Разградчани изгубиха изненадващо семейството си на Славия с 2:3 в последния кръг на Първа лига. Това бе и дебютно проваляне за „ зелените “ за състезание след завръщането на Георги Дерменджиев на треньорското кормило.

В първия мач сред Лудогорец и Спартак Търнава българският първенец записа безапелационен триумф с 4:0 в Разград. Победата бе изкована през втората част, когато паднаха и четирите гола във вратата на словаците, а с съществена заслуга тогава бе Якуб Пьотровски, който осъществя две от попаденията. „ Милионерите “ са трети в група Н с актив от шест точки, откакто реализираха и влиятелна домакинска победа над Фенербахче с 2:0 вкъщи. Родният представител отстъпи на турския гранд в Истанбул и бе потиснат от Нордселанд с 1:7 в Дания в останалите си две срещи до тук.

Скандинавците са с точка повече от българския отбор на втората позиция, до момента в който водачът Фенербахче е с девет пункта. Тази вечер, още веднъж от 22:00 часа б.в., „ фенерите “ ще гостуват в Дания. Лудогорец може да вземе преимущество в борбата с Нордселанд за второто място при триумф в Търнава, като възможностите за Дерменджиев и компания на процедура ще се изпарят при проваляне от Спартак и загуба на Фенербахче.

Разградчани посрещат Нордселанд на 14 декември в последния си дуел във всички шампионати за календарната 2023 година. Преди това обаче Лудогорец има два мача в Първа лига – домакинство на Ботев Враца и посещение на ЦСКА, а сред тях посреща и Локомотив Пд в 1/8-финал от шампионата за Купата на България.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР