Нова пътна сага застигна първата дама“Питайте НСО, лаконична беше първата

...
Нова пътна сага застигна първата дама“Питайте НСО, лаконична беше първата
Коментари Харесай

Радева за скандалния клип: Питайте НСО

Нова пътна сага застигна „ първата дама “
" Питайте НСО ", сбита беше първата дама. От службата за защита са назначили инспекция. От пътна полиция: " Няма случай, има спор ", написа „ 24 часа “.

КАТ и НСО са влезнали в спречкване край Мерцедеса на Десислава Радева. Така почитан източник от Пътната полиция разяснява пред изданието клипа, сниман от Богдан Асенов и оповестен в профила му във Facebook.

„ Полицай се кара на НСО и охранителка, които пазят президентшата Радева. Защото колата на НСО влезе в насрещното. Ето служител на реда написа санкция на НСО. За първи път го виждам. Ред и дисциплинираност. Охранителката е буйна. Всеки звъни на някой, виж. Тази жена звъни на някой. Полицаят и той по станцията. Шофьорът се овърта. То е младо момченце май “, чува се коментарът на създателя на видеото на фона на махленски звук и виковете на незнайната жена, облечена в черно.

Няма позиция на президентството по проблема. Това би била втора сходна издънка на Радева. В началото на годината беше затрупан случай на гонка с полицията след каране с превишена скорост. /24chasa.bg

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР