Нова организация на работа в -сектора на ще бъде въведена

...
Нова организация на работа в -сектора на ще бъде въведена
Коментари Харесай

COVID-19: Нова организация въвежда прокуристът в МБАЛ-Добрич

Нова организация на работа в -сектора на ще бъде въведена до края на идната седмица, заяви прокуристът на лечебното заведение доктор Георги Желязков.
" Вариантите са да изолираме един единствен етаж – цялостен етаж. Така че да бъде оптимално спокойна нашата работа, оптимално ефикасна за пациентите и да няма безусловно никаква връзка с останалия контингент на болничното заведение, с цел да може болничното заведение да си прави нейната работа. Входът ще бъде затворен за безусловно всички външни лица ", сподели той пред Българска национална телевизия.
 Криза в условия на COVID-19: Какво става с болничното заведение в Добрич? Криза в условия на COVID-19: Какво става с болничното заведение в Добрич?
В болничното заведение в Добрич няма нито един инфекционист, а пулмолозите са в болничен. Представители на Национналния действен щаб дефинираха...
Д-р Желязков е назначен от министъра на опазването на здравето, който персонално установи нередности в болничното заведение, довели до увеличение на инфектираните с ковид.
Основните забележки бяха, че са подценени напътствията на Регионалната здравна ревизия, като е позволено разбъркване на потоците от пациенти, а част от инфектираните са настанени във Второ вътрешно поделение в средата на постройката, съобщи Българска национална телевизия.
Към момента пациентите в Коронавирус бранша са 32-ма, а заболелите медици – 10.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР