Нова опасна мода сред младежите - така читател на Plovdiv24.bg

...
Нова опасна мода сред младежите - така читател на Plovdiv24.bg
Коментари Харесай

Сигнал: Нова опасна мода сред младежите, след вдишването стават абсолютно неадекватни

Нова рискова мода измежду младежите - по този начин четец на Plovdiv24.bg озаглави сигнала си, изпратен до нашата медия. Даваме му думата в този момент: " Здравейте, уважаема медия! Моля, дайте публичност на тази вест, с цел да може някоя институция да предприеме дейности, до момента в който не е късно!

Сред младежите на възраст 10-15 години се е появила нова мода за развлечение, а точно използването на нещо като божествен газ. Ежедневно в региона на стадион " Христо Ботев " и по-точно детската площадка на улица " Стою Шишков " №8 се търкалят празни флакончета, съдържащи въпросното вещество, което се цялостни в балони и се вдишва от младежите на детските площадки!

Въздействието от него е очевадно и доста притеснително - след вдишването му стават безусловно несъответстващи, не могат да вървят, падат по площадката, някой дори стават и нападателни! Тези площадки се употребяват всекидневно от майки с бебета и дребни деца и няма да мине доста време, до момента в който не стане някоя пакост от страна на несъответстващите младежи!

И може би най-притеснителното е фактът, че с тези флакони с упоителен газ може да се снабди всеки!!! До какъв парадокс опряхме - в магазина легално да се продават леки опиати!!! Моля, дайте публичност на тази доста притеснителна вест и нека някой предприеме нещо по въпроса, до момента в който не е станало прекомерно късно!!! "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР