Нова офис сграда ще се появи в близост до софийския

...
Нова офис сграда ще се появи в близост до софийския
Коментари Харесай

Компания на AG Capital строи офис сграда за €30 милиона до Paradise Center

Нова офис постройка ще се появи наоколо до софийския мол Paradise Center. Инвестицията е на Park Lane Developments - най-новата компанията в структурата на AG Capital. Последната стои зад Polygraphia Office Center на бул. " Цариградско шосе ".

Сградата ще бъде с размер 24 000 кв. м. повърхност, а предстоящият потенциал е към 3 000 работни места. Бизнес комплексът ще бъде приключен в края на 2020 година

Инвеститорът планува да вложи в плана 30 млн. евро. " Сградата се проектира по този начин, че да дава отговор на все по-високите условия на световните компании от IT промишлеността, BPO услуги, финансови и консултантски компании, фармацевтични компании, както и актуалните компании за споделени офиси и услуги ", споделят от компанията.

 Полиграфическият комбинат в София към този момент е съвременен бизнес център
Полиграфическият комбинат в София към този момент е съвременен бизнес център

Южноафрикански вложители влагат €310 милиона в България и Румъния

Проектът на постройката е дело на Chapman Taylor - международен водач в проектирането на бизнес здания и българската компания Планинг, с водещ проектант Илиян Илиев.

" Стартираме с този план след месеци търсене на отговарящи на условията ни локация и размер на парцела. Даваме си сметка, че пазарът е извънредно конкурентен. Реализацията на плановете отсега нататък ще зависи напълно от тяхното качество и софтуерна обезпеченост, комуникативност на местоположението, както и от репутацията и опита на вложителя. Наемателите към този момент не са склонни да вършат взаимни отстъпки, по тази причина и ние сме прецизни в избора, както на терени, по този начин и на сътрудници ", разяснява Таня Косева-Бошова, основен изпълнителен шеф в Park Lane Developments.

Кой е вложителят?

Park Lane Developments e компания, основана през 2017 година за създаване и ръководство на висококачествени офис планове в България и Югоизточна Европа. Част e от структурата на AG Capital.

AG Capital е водеща група от компании за вложения в недвижими парцели, развиване, съвещания и ръководство на активи. Има 25-годишна история на пазара в България, част от структурата й са BLD, Cushman&Wakefield Forton, АДРЕС, Unique Estates, Имотека.

Екипът на AG Capital стои зад сполучливата реализация на Polygraphia Office Center, знакова за София офис постройка с 35 000 кв.м висококачествени офис площи, която беше публично открита през май, изцяло отдадена на водещи световни и български компании.

 Рекордно количество офис площи са били отдадени чартърен в София през 2017 година
Рекордно количество офис площи са били отдадени чартърен в София през 2017 година

На какви цени?
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР