Нова образователна програма „Младите (въз)действат“ ще бъде представена на пръв

...
Нова образователна програма „Младите (въз)действат“ ще бъде представена на пръв
Коментари Харесай

Представят нова образователна програма за учители в Младежки...

Нова просветителна стратегия „ Младите (въз)действат “ ще бъде показана на пръв път на 5 юни на проведения от Оперативна програма „ Младежки център Пловдив “ учебен конгрес „ Извън формата “. Тя е основана на опита на екипите на младежките центрове в страната в неофициалното обучение, дигитално-медийната просветеност и „ меките “ умения.

Темата на това издание на форума е „ Въздействай в Новото време “. Казусите в него ще предизвикат всички, работещи в просветителната и обществена сфера, да намерят друг метод към действителните потребности на децата и младежите. Системният семеен психотерапевт Иван Павлов ще засегне тематиката за „ Видимото и невидимото при работа с деца и младежи “- по какъв начин посредством преживелищен способ да се реализира по-задълбочен разбор на взаимоотношенията сред децата, младежите и престижите.

Форумът е ориентиран към представители на учебни заведения и детски градини (директори, преподаватели, педагогичен съветници), уредници на читалища и експерти, работещи с деца и младежи в просветителната, обществената и културната сфера. Входът е безвъзмезден, с предварителна регистрация тук: https://forms.gle/nQRcqfg3FA9rPGqH7.

Събитието е част от план „ Младежки център Пловдив – мощен фактор за локално развиване “, осъществен по стратегия “Местно развиване, понижаване на бедността и усъвършенствано включване на уязвими групи”, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР