Нова мрачна прогноза за живота на легендата Михаел Шумахер бе

...
Нова мрачна прогноза за живота на легендата Михаел Шумахер бе
Коментари Харесай

Лекар: Пострадалите като Шумахер живеят не повече от 8 години

Нова мрачна прогноза за живота на легендата Михаел Шумахер бе дадена от величие в неврохирургията. Този път тя пристигна от считания за най-хубав в Европа в тази сфера Ерих Ридерер. Специалистът разгласи, че лекуването, на което се подлага германецът, не лекува, а единствено усъвършенства общото положение. Той разгласи тъжната вест, че продължителността на живота на хората, попаднали във вегетативно положение, каквото е на Шуми, варира в интервал от към 8 години. Големият първенец във Формула 1 сега кара шестата си година в такава кондиция.

Както е известно, преди дни финландецът Йохан Фронен също се изрече по тематиката, обявявайки, че това, че именитият водач е в схващане, не значи безусловно нищо за неговото възобновяване.

" Терапията, на която се подложи господин Шумахер е към момента непозната за необятната здравна общност. Едва шестима души са били третирани с нея. И постоянно се касае за коронарен байпас. Ако в действителност се окаже, че то оказва помощ за усъвършенстване на положението на сърцето му, това е доста добра вест, тъй като в случай че то е в добра кондиция, здравето също се усъвършенства ", сподели Ридерер.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР